lauantai 20. tammikuuta 2007

Ensimmäinen tapaaminen

Kainuun Tuike sai konkreettisen alkunsa viime torstaina neljän äidin ja kolmen pienen tytön voimin. Tunnelma oli lämmin ja juttua solisi jokaisen suusta. Oli hienoa tavata toisia saman kokeneita ja vaihtaa kokemuksia. Hyvä alku siis ryhmällä ja jatkoakin seuraa. Seuraava tapaaminen on helmikuun 11. päivä sunnuntaina kello kolme. Paikkana on erään ryhmäläisen koti, joten osoitetta emme julkaise täällä. Tarkempia yhteys- sekä lisätietoja saa osoitteesta: maaritmam@gmail.com

Toivottavasti saamme myös lisää kiinnostuneita mukaan. Tarkoituksena on tulevalla viikolla mainostaa ryhmää myös neuvolassa, jotta sieltäkin voisi saada tietoa ryhmästämme. Ja lehtijuttuja on myös suunnitteilla tehtäväksi. Joten kiinnostuneena jäämme odottamaan tulevaa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen hirmu iloinen siitä, että Kajjaanissakin tuikkii. Tämä blogi on myös kaunis! Itseäni pännii tänään, koska olen sairas, enkä pääse TUIKE-tapaamiseen. Onneksi meillä on juuri värvätyt varaemännät, jotka ottavat ohjat käsiinsä. Sopii vertaistuki-ideaan, että kaikki osallistuvat ryhmän pyörittämiseen.
Eve Mantu

Marguetta kirjoitti...

Kyllä minäkin olen. Neuvolassa muuten otettiin innostuneesti vastaan tieto ja esitteet Kni Tuikesta. Näillä näkymin esitteiden pitäisi olla levittäytyneenä kaikkiin neuvoloihin ja terkkareilla tieto siitä, että tälläiseen toimintaa voi yksin lastaan odottavia ja odottaneita ohjastaa. Mahtavaa!

Hyvä idea tuo vertaistuki Helsingissä. Toivottavasti Eve paranet pian kurkkukivusta!

Anonyymi kirjoitti...

Todella mukava ku on saatu järjestettyä tällainen myös kajaaniin. Kuhan saisi itsensä rohkaistua mukaan.

Marguetta kirjoitti...

Mukaan vaan kaikki Kajaanista ja kauempaakin, ketä asia koskettaa! Ei kannata jännittää, kaikki me jo toisemme tavanneet olemme kilttejä ja leppoisia naisia ;-)

Ensi sunnuntainahan on seuraava tapaaminen, joten mailin kautta saa ohjeet tulla perille.

Ja yksin- ja yhteishuoltajien yhdistyksen olohuoneissakin on mukana monenlaista väkeä ja kiinnostavaa toimintaa. Sinne voi myös ilmaantua tapaamaan tuikelaisia ja muitakin. Eli seuraava olohuone on vanhalla vesilaitoksella maaliskuun ensimmäisenä torstaina.